Gulerodshuset

I skovens dybe stille ro

Velkommen til Gulerodshuset

Vi har rammerne, sammen skaber vi festen

Værtsparret inviterer indenfor i historiske og idylliske omgivelser, hvor vi afvikler både store og små arrangementer. I over 60 år har Gulerodshuset fokuseret på det gode værtskab, et moderne køkken og tæt forbindelse til naturen.

I Gulerodshuset forvandler vi selv de mest almindelige øjeblikke til uforglemmelige begivenheder. Alt fra fødselsdage til bryllupper, firmaarrangementer til konfirmationer, mindehøjtideligheder til barnedåb – vi har omgivelserne til at gøre enhver drømmefest til virkelighed.

En central del af konceptet er, at du kan skabe lige præcis den fest, som du drømmer om. Det inkluderer hvor meget, længe, overdådigt og højlydt, som du ønsker. Vi har hverken utilfredse naboer eller en bestemt lukketid.

Sådan fungerer det

1
KONTAKT
VÆRTSPARRET

Vores erfarne værtspar står klar med vejledning og rådgivning. Vi har ingen faste åbningstider, og hvis hænderne ikke er fulde, så venter vi kun på dit opkald. Kontakt os på +45 55 50 12 64. 

2
BOOK
EN FREMVISNING

Gulerodshusets charme, idyl og Morten Korch-stemning skal du opleve. Med plads til 170 personer rummer vi store og små fester. Vi glæder os til at invitere dig indenfor i Gulerodshuset.

3
EKSEMPLER PÅ MENU OG ARRANGEMENTER

Læs meget mere om vores eksempler på menuer og arrangementer her. Vær opmærksom på, at det er forslag, og at vi ser frem til at tilpasse indholdet til din drømmefest.

4
SAVE-
THE-DATE

Vores værtspar gør en dyd ud af at tilpasse kalenderen gæsternes drømme og ønsker til dato. Sørg for at booke i god tid, så du får den ønskede dato i hus til dit arrangement.

5
SAMMEN
DESIGNER VI FESTEN

Du kan være mere eller mindre involveret i praktik og planlægning. Vi respekterer din vision og drøm. Hos os kan du sænke skuldrene inden, under og efter festen.

6
SÅ KOMMER
FESTDAGEN

Værtsparret sørger for, at du kan fokusere på gæster og nyde arrangementet i et festligt lag. Vi sikrer problemfri afvikling gennem kommunikation og forventningsafstemning.

Book en fremvisning hos Gulerodshuset